Fortis Regnum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Fortis Regnum

Fortis Regnum Forum (Ikariam allianz)

ΦόρουμLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ   ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Icon_minitimeΚυρ Ιουν 15, 2008 4:47 am

Παιδια για να μην περιμενετε καθε φορα που τελειωνει ενα μουσειο και στελνετε συνεχεια μυνημα εχω 2 θεσεις 1 θεση κλπ απλα οταν εχετε 1 κενη θεση θα κανετε αιτηση για ανταλλαγη σε οσους δε εχετε κανει απο τη συμμαχια ανεξαρτητα αν αυτοι εχουν κενη θεση
Στη συνεχεια οι υπολοιποι πρεπει να κανουν αρχικα αποδοχη στο μηνυμα και στη συνεχεια να πανε σε ενα μουσειο και εκει που λεει αιτησεις πολιτισμικης ανταλλαγης να πατησουν και να στειλουν μυνημα με την γνωστη επιλογη
Με αυτο τον τροπο παιρνεις 1 επιπλεον πολιτιστικο αγαθο το οποιο μπαινει σε αναμονη εγω εχω ηδη 7 τετοια

ΥΓ Ετσι για να τελειωνει η ιστορια αυτη το μονο που εχετε να κανετε εαν δεν εχετε ηδη αγαθα στην αναμονη ειναι να ακυρωσετε μια υπαρχουσα συνθηκη και να κανετε συνεχομενες αιτησεις σε 4- 5 ατομα και αυτοι απλα να την αποδεχτουν
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Fortis Regnum :: ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ :: Aνταλλαγη Πολιτισμικων Αγαθων-
Μετάβαση σε: